Projecten | Eerder

2016
TROOST #2

Ayham Mozayek uit Syrië vertelde zijn verhaal aan Letizia. Samen met acteur Angelo Schuurmans maakte het drietal deze korte theatervoorstelling.

Meer info

Hertog Zout
2015
TROOST #1

Een ode aan het leven dat niet altijd succesvol is. Het leven dat soms anders is dan we willen of hopen dat het is, maar dat gewoon is zoals het is.

Meer info

Hertog Zout
2014
Wees

WEES is een muzikale theatervoorstelling over de onontkoombare tragiek van falende ouders. En hoe dit mechanisme zich generatie op generatie herhaalt.

Meer info

Hertog Zout
2013
Hejmen

Gebaseerd op waargebeurde verhalen van van immigranten en vluchtelingen i.s.m. VluchtelingenWerk en Amnesty International.

Meer info

Hertog Zout - Vast
2012
Vast

VAST is een onthullende voorstelling over het leven na detentie.
VAST speelde in 10 Exodus huizen (opvang na detentie), voor Festival Boulevard Den Bosch en voor het middelbaar onderwijs. Ongeveer 2000 bezoekers zagen de voorstelling in 2012 en 2013.

Meer info

2011
VOGELS

Een verhaal gebaseerd op de geschiedenis van de Hinthamerstraat in Den Bosch. Een verhaal over menselijk handelen van vroeger en nu, over hoop en over datgene wat ons allen bindt; waar de tijd geen vat op heeft.

Meer info

Hertog Zout

Een locatietheatervoorstelling in het voormalige Bossche Huis van Bewaring, gebaseerd op interviews met ex-gedetineerden.

Meer info

2010
KAF

Een theatrale stadswandeling door de Hinthamerstraat in Den Bosch.

Meer info

2009
WATERZIEND

Een historische locatietheatervoorstelling bij het Engelermeer, ’s Hertogenbosch over het pijnlijke van het alsmaar doortikken van de tijd. Over generatiekloven en overleven in barre tijden. Gebaseerd op historische feiten uit de geschiedenis van ’s-Hertogenbosch.

Meer info